Looking For Anything Specific?

Stájer Nagydíj : A Forma-1-es Stájer Nagydíj rajtrácsa — F1VILÁG.HU : Lando norris (brit, mclaren) sergio pérez (mexikói, red bull) 3.

Stájer Nagydíj : A Forma-1-es Stájer Nagydíj rajtrácsa — F1VILÁG.HU : Lando norris (brit, mclaren) sergio pérez (mexikói, red bull) 3.. Között rendeznek meg a red bull ringen, spielberg városában. Max verstappen (holland, red bull) 1:22:18.925 óra 2. Lando norris (brit, mclaren) sergio pérez (mexikói, red bull) 3. 2021.06.27 20:36 verstappen behúzta a győzelmet a red bullnak spielbergben 2021.06.25 16:21 verstappen maradt az élen, ricciardo és ocon hamilton előtt spielbergben

Max verstappen (red bull) forrás: Között rendeztek meg a red bull ringen, spielberg városában. Között rendeznek meg a red bull ringen, spielberg városában. Az alphatauri és a mclaren is erősnek mutatkozik, valamint a ferrari is előrelépett a franciaországi teljesítményéhez képest. Valtteri bottas (finn, mercedes) pierre gasly (francia, alpha tauri) 4.

Stájer Nagydíj - Verstappen nyert és növelte előnyét az ...
Stájer Nagydíj - Verstappen nyert és növelte előnyét az ... from www.motorhang.hu
Lando norris (brit, mclaren) sergio pérez (mexikói, red bull) 3. A finn pilótát a második szabadedzésen bemutatott piruettje miatt szankcionálták, míg cunoda jukit azért sorolták hátra. Ketten kaptak rajtbünetetést a stájer nagydíjra, és valtteri bottasnak mindkét esethez köze van. A 71 körös stájer nagydíj vasárnap 15 órakor rajtol el. Az első futam a stájer nagydíj nevet viseli majd. Max verstappen (holland, red bull) 1:04.573 A harmadik szabadedzés megnyerésével lewis hamilton az összetett tabellán is az élre állt, megelőzve a pénteki napon még egyeduralkodó bajnoki riválist, max verstappent. (3p) a tippeket az időmérő kezdetéig tudjátok leadni!

Ez volt a stájer nagydíj időmérője, pillanatokon belül érkezik az összefoglalónk.

A hétvégi stájer nagydíj pénteki napját max verstappen nem aprózta el, a holland mindkét szabadedzésen az élen végzett, a szombat délelőtti harmadik gyakorlás már a mercedes győzelmét hozta, lewis hamilton tudott az élen befutni. A holland mögött a mercedes párosa, valtteri bottas és lewis hamilton zárta a spielbergi kvalifikációt, ám az előbbi a rajtbüntetése miatt csak az ötödik helyről várhatja a piros lámpák kialvását. Között rendeztek meg a red bull ringen, spielberg városában. Abroncs friss használt kemény keverék (c2) közepes keverék (c3) lágy. A harmadik szabadedzés megnyerésével lewis hamilton az összetett tabellán is az élre állt, megelőzve a pénteki napon még egyeduralkodó bajnoki riválist, max verstappent. Lewis hamilton (brit, mercedes) 35.743 másodperc hátrány. Ne feledjük, neki rajtbüntetése lesz. A futam helyszíne és egyéb paraméterei megegyeztek az. Között rendeznek meg a red bull ringen, spielberg városában. A verseny nem szerepelt az eredeti versenynaptárban, a koronavírusjárvány miatt került be utólag a törölt futamok egyikének pótlására. A mezőny marad ausztriában, visszavágó a jövő héten. Verstappen idejével senki sem tudott mit kezdeni, bottas pedig megelőzte hamiltont! Szoros időmérő jön az alpokban.

Max verstappen (holland, red bull) lewis hamilton (brit, mercedes) 2. Között rendeznek meg a red bull ringen, spielberg városában. A harmadik szabadedzés megnyerésével lewis hamilton az összetett tabellán is az élre állt, megelőzve a pénteki napon még egyeduralkodó bajnoki riválist, max verstappent. Újra a két bajnoki rivális az első sorban. A holland mögött a mercedes párosa, valtteri bottas és lewis hamilton zárta a spielbergi kvalifikációt, ám az előbbi a rajtbüntetése miatt csak az ötödik helyről várhatja a piros lámpák kialvását.

Az F1-es Stájer Nagydíj rajtrácsa
Az F1-es Stájer Nagydíj rajtrácsa from stat.hirstart.hu
A futam helyszíne és egyéb paraméterei megegyeztek az. A harmadik szabadedzés megnyerésével lewis hamilton az összetett tabellán is az élre állt, megelőzve a pénteki napon még egyeduralkodó bajnoki riválist, max verstappent. A 71 körös stájer nagydíj vasárnap 15 órakor rajtol el. Perceken belül elrajtol a stájer nagydíj, az időjárás jelenleg a szép arcát mutatja. Lewis hamilton (brit, mercedes) 35.743 másodperc hátrány. Verstappen idejével senki sem tudott mit kezdeni, bottas pedig megelőzte hamiltont! A várva várt eső még nem érkezett meg az első szabadedzés elejére, de nagy szürke felhők övezték a red. Verstappen mellől a címvédő és hétszeres világbajnok lewis hamilton, a mercedes.

Ez volt a stájer nagydíj időmérője, pillanatokon belül érkezik az összefoglalónk.

Max verstappen (holland, red bull) lewis hamilton (brit, mercedes) 2. Ez volt a stájer nagydíj időmérője, pillanatokon belül érkezik az összefoglalónk. Újra a két bajnoki rivális az első sorban. 2021.06.27 20:36 verstappen behúzta a győzelmet a red bullnak spielbergben A konstruktőri oldalon is a red bullé a főszerep, hiszen a hétvége után már 40 pontos előnnyel vezetik a tabellát. A futam helyszíne és egyéb paraméterei megegyeztek az. Egyelőre nem is nagyon tűnik úgy, hogy a mercedes vissza tudna gyorsan vágni, hiszen az osztrák nagydíj következik a múlt hétvége feltételeivel, ami nem nagyon fekszik toto wolff csapatának. Hamilton már tárgyal a mercedesszel, elmondta, kit szeretne csapattársnak. Lewis hamilton (brit, mercedes) 35.743 másodperc hátrány. A stájer nagydíj programja 15 órától az időmérővel folytatódik. A finn pilótát a második szabadedzésen bemutatott piruettje miatt szankcionálták, míg cunoda jukit azért sorolták hátra. (3p) a tippeket az időmérő kezdetéig tudjátok leadni! A 23 éves verstappennek ez az idei negyedik, egyben pályafutása 14.

A várva várt eső még nem érkezett meg az első szabadedzés elejére, de nagy szürke felhők övezték a red. Valtteri bottas (finn, mercedes) pierre gasly (francia, alpha tauri) 4. Újra a két bajnoki rivális az első sorban. A francia nagydíjat követően a mezőny ausztriába költözik, ahol ráadásul egymás után két verseny kerül majd megrendezésre a következő két hétvégén. Között rendeznek meg a red bull ringen, spielberg városában.

Stájer Nagydíj: Verstappen rajtolhat a pole pozícióból | BAMA
Stájer Nagydíj: Verstappen rajtolhat a pole pozícióból | BAMA from cdn.mediaworks.hu
A holland mögött a mercedes párosa, valtteri bottas és lewis hamilton zárta a spielbergi kvalifikációt, ám az előbbi a rajtbüntetése miatt csak az ötödik helyről várhatja a piros lámpák kialvását. Az első futam a stájer nagydíj nevet viseli majd. A második leggyorsabb kört ugyan valtteri bottas futotta meg, a holland mellől mégsem ő, hanem lewis hamilton indulhat majd, köszönhetően a finn három rajthelyes büntetésének. A 23 éves verstappennek ez az idei negyedik, egyben pályafutása 14. Hamilton már tárgyal a mercedesszel, elmondta, kit szeretne csapattársnak. A várakozásokkal ellentétben száraz pályán rendezték meg a stájer nagydíj első szabadedzését, de a mezőny továbbra is tart a hétvégére várt esőzéstől, ezért a pilóták igyekeztek a lehető legtöbb kört megtenni addig, amíg száraz pályán gyűjthettek adatokat. Verstappen mellől a címvédő és hétszeres világbajnok lewis hamilton, a mercedes. Max verstappen (holland, red bull) lewis hamilton (brit, mercedes) 2.

A finn pilótát a második szabadedzésen bemutatott piruettje miatt szankcionálták, míg cunoda jukit azért sorolták hátra.

Max verstappen (holland, red bull) 1:04.573 Max verstappen nyerte a stájer nagydíj időmérőjét, sikeresen kezdődik tehát a red bull hazai duplahétvégéje. A 23 éves verstappennek ez az idei negyedik, egyben pályafutása 14. Szoros időmérő jön az alpokban. A mezőny marad ausztriában, visszavágó a jövő héten. A verseny nem szerepelt az eredeti versenynaptárban, a koronavírusjárvány miatt került be utólag a törölt futamok egyikének pótlására. Ez volt a stájer nagydíj időmérője, pillanatokon belül érkezik az összefoglalónk. Perceken belül elrajtol a stájer nagydíj, az időjárás jelenleg a szép arcát mutatja. Kimi räikkönen (alfa romeo) forrás: A hétvégi stájer nagydíj pénteki napját max verstappen nem aprózta el, a holland mindkét szabadedzésen az élen végzett, a szombat délelőtti harmadik gyakorlás már a mercedes győzelmét hozta, lewis hamilton tudott az élen befutni. A francia nagydíjat követően a mezőny ausztriába költözik, ahol ráadásul egymás után két verseny kerül majd megrendezésre a következő két hétvégén. Hamilton már tárgyal a mercedesszel, elmondta, kit szeretne csapattársnak. Lewis hamilton (brit, mercedes) 1:04.369 perc 2.

Posting Komentar

0 Komentar